Ακουστικά βαρηκοΐας Επιτρόπου

Οπισθοωτιαία ακουστικά BTE

Προσαρμόζονται άνετα πίσω από το αυτί σας. Οι ήχοι περνούν ενισχυμένοι μέσω από ένα σωληνάκι σε εκμαγείο που προσαρμόζεται ασφαλώς στο εξώτερο μέρος του αυτιού σας. Τα BTE είναι πλήρως προσαρμοζόμενα στις μεταβαλλόμενες ακουστικές σας ανάγκες. Προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Είναι κατάλληλα για περιπτώσεις ήπιας έως πολύ σοβαρής απώλειας ακοής. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.


Οπισθοωτιαία ακουστικά BTE mini

Προσαρμόζονται άνετα πίσω από το αυτί σας. Οι ήχοι περνούν ενισχυμένοι μέσω από ένα σωληνάκι σε εκμαγείο που προσαρμόζεται ασφαλώς στο εξώτερο μέρος του αυτιού σας. Τα mini BTE είναι πλήρως προσαρμοζόμενα στις μεταβαλλόμενες ακουστικές σας ανάγκες και λόγο του μικρότερου μεγέθους είναι ποιο διακριτικά σε σύγκριση με τα BTE. Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Είναι κατάλληλα για περιπτώσεις ήπιας έως σοβαρής απώλειας ακοής. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.


Ακουστικά ανοιχτής εφαρμογής RIC

Προσαρμόζονται άνετα πίσω από το αυτί σας. Οι ήχοι περνούν ενισχυμένοι μέσω από ένα διακριτικό και λεπτό σωληνάκι που κατευθύνει τον ήχο μέσα στο αυτί σας για περισσότερο καθαρό, κρυστάλλινο και φυσικό ήχο. Είναι κατάλληλα για περιπτώσεις ήπιας έως σοβαρής απώλειας ακοής και ειδικότερα όταν αυτή εμφανίζεται περισσότερο στις υψηλές συχνότητες, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορούν να συνδυαστούν και με εκμαγείο. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.