Πρόσθετα βοηθήματα

Η απώλεια της ακοής μπορεί να είναι το άμεσο αποτέλεσμα μιας ψυχαγωγικής δραστηριότητας ή απλά έκθεση σε δυνατούς ήχους. Διαθέτουμε βοηθήματα για διάφορες χρήσεις που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Βιομηχανική Χρήση
Η παρατεταμένη έκθεση σε δυνατούς θορύβους από μηχανήματα και εργαλεία για τη δουλειά μπορεί να βλάψει την ακοή σας, ακόμα και μικρές δόσεις του ήχου πάνω από 90 ντεσιμπέλ μπορεί να έχει επιπτώσεις. Προσφέρουμε διάφορες προσαρμοσμένες επιλογές προστασίας της ακοής για όσους εργάζονται σε περιβάλλοντα υψηλού θορύβου.


Κολύμπι
Κολυμβητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων μπορεί να έχουν ευαισθησία από το νερό στο αυτί. Οι αδιάβροχες ωτοασπίδες είναι ασφαλής, αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε τα αυτιά σας και να αποφευχθεί η ενόχληση, συνεχίζοντας παράλληλα τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε.


Κυνήγι
Για ένα κυνηγό ή ένα σκοπευτή, η ακοή είναι ζωτικής σημασίας αίσθηση για την επιτυχία. Οι ωτοασπίδες για κυνηγούς ή σκοπευτές είναι διαθέσιμες σε τρία διαφορετικά επίπεδα και είναι σχεδιασμένες για τους κυνηγούς και τους σκοπευτές που χρειάζονται ενίσχυση, καθώς και προστασία της ακοής.
Σχεδιασμένο για να σας παρέχει ανώτερη μείωση του θορύβου του ανέμου, παρέχοντας σαφήνεια σε καταστάσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία
Μικρού μεγέθους και εύκολη στη χρήση τη διάρκεια της ημέρας, σε αντίθεση με ογκώδης και άβολες ωτοασπίδες ή ακουστικά.


Για τον ύπνο
Το τέλειο συμπλήρωμα για να απολαύσετε το τέλειο βραδινό ύπνο, οι ωτοασπίδες ύπνου που διαθέτουμε είναι αρκετά μαλακές, ώστε να παρέχουν έναν άνετο ύπνο.


Επικοινωνία & κινητή τηλεφωνία
Πιο άνετη συνομιλία. Μιλήστε όσο θέλετε. Προϊόντα με δυνατότητες Bluetooth που κάνουν τη συνομιλία ομαλή και αβίαστη όταν βρίσκεστε εν κινήσει.


Ήχος & Μουσική
Συντονιστείτε σε ένα κρυστάλλινο ήχο. Από MP3s σε συσκευές παιχνιδιών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η εμπειρία της απόλυτη ευχαρίστησης ακούγοντας με συσκευές προσαρμοσμένες με ακρίβεια για τα αυτιά σας.


Για ειδικές χρήσεις

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.