Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας

Τι πρέπει να ξέρετε για να πάρετε τη σωστή απόφαση
Η επιλογή του σωστού τύπου ακουστικού βαρηκοΐας είναι μια προσωπική διαδικασία που απαιτεί διεξοδική συζήτηση με έναν επαγγελματία ακουοπροσθετιστή. Ερευνήστε τις επιλογές σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε τις διαφορές των μέσων που υπάρχουν.

Χαρακτηριστικά Απώλειας Ακοής

Η φύση και η σοβαρότητα της απώλειας της ακοής σας θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στον καθορισμό των ακουστικών βαρηκοΐας που θα προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ακοής.

Τρόπος Ζωής
Σκεφτείτε την εργασία σας και τις δραστηριότητες σας στον ελεύθερο χρόνο. Η απώλεια ακοής σας κάνει οποιαδήποτε από αυτές ιδιαίτερα δύσκολη ή ακόμη και αδύνατη; Προσδιορίστε τις ανάγκες σας και προσπαθήστε να ορίσετε κάποιες προτεραιότητες.

Τεχνολογικές ανάγκες
Τα σημερινά ενισχυτικά ακοής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και πολυπλοκότητας. Μερικά μοντέλα διαθέτουν χειριστήρια έντασης χρήσης. Άλλα προσαρμόζονται αυτόματα σε νέες καταστάσεις ακοής.

Τα περισσότερα βοηθήματα λειτουργούν ψηφιακά και επιτρέπουν την τελειοποίηση του ήχου σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Πολλά χρησιμοποιούν πολλαπλά μικρόφωνα για να φιλτράρουν το θόρυβο του περιβάλλοντος και να διευκολύνουν την κατανόηση μίας συζήτηση.

Η ποιότητα του ήχου είναι η πιο σημαντική παράμετρος για την επιλογή μιας συσκευής ακρόασης. Αλλά δεν είναι κάθε τεχνολογική καινοτομία πάντα η καλύτερη, μερικές φορές βασικές συσκευές μπορούν να επιτύχουν την ενδεδειγμένη ποιότητα ήχου. Ρωτήστε τον ειδικό ακουστικών βαρηκοΐας που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε το σύστημα ενίσχυσης ακοής που χρειάζεστε.


Φυσιολογία
Φυσικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την επιλογή ενός ακουστικού βαρηκοΐας. Το σχήμα και το μέγεθος του ακουστικού πόρου μπορεί να κάνει ένα συγκεκριμένο στυλ δύσκολο για ορισμένα άτομα. Για παράδειγμα, αν το ακουστικό κανάλι σας είναι εξαιρετικά στενό, το ενδοοτιαίο ακουστικό Βαρηκοΐας μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.


Ένα αυτί ή δύο;
Εάν η απώλεια ακοής σας επηρεάζει ένα μόνο από τα αυτιά σας, μπορεί να χρειαστεί μόνο ένα ακουστικό. Αν και η ηλικία και ο θόρυβος που σχετίζονται με την απώλεια ακοής έχουν την τάση να επηρεάζουν και τα δύο αυτιά, το προφίλ ακοή σας για κάθε αυτί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαφορετικό.

Σε γενικές γραμμές, μια binaural (δύο-αυτιά) προσέγγιση είναι πιο αποτελεσματική. Βοηθάει τον χρήστη να διακρίνει τους ήχους πιο εύκολα και να καθορίζει την κατεύθυνση ενός ήχου και από που προέρχεται. Επιπλέον, ορισμένα από τα οφέλη της σημερινής ψηφιακής τεχνολογίας είναι δυνατά μόνο με ένα binaural σύστημα.


Ευκολία στη χρήση
Τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας είναι τα πιο διακριτικά, αλλά μπορούν επίσης να είναι πιο δύσκολο να λειτουργήσουν.


Εμφάνιση
Τα ακουστικά βαρηκοΐας υπάρχουν σε μια ποικιλία μεγεθών και στυλ. Ορισμένα ταιριάζουν διακριτικά πίσω από το αυτί σας, ενώ άλλα είναι τόσο μικρά ώστε να είναι πρακτικά αθέατα.

Αξία και Τιμολόγηση
Το ακουστικό βαρηκοΐας σας είναι πολύ περισσότερο από ένα κομμάτι πλαστικού που στεγάζει προχωρημένη τεχνολογία. Είναι μια επένδυση στην ποιότητα της ζωής σας, που σας παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχετε πλήρως στις σχέσεις, την εργασία και τις δραστηριότητές σας.

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που περιμένετε από ένα ακουστικό βαρηκοΐας. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Είναι άνετο και εύκολο στη χρήση; Ο καθορισμός των προτεραιοτήτων και των προσδοκιών σας, θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για το ακουστικό βαρηκοΐας σας.

Ακουστικά βαρηκοΐας γενικά υπάρχουν από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες ευρώ . Συνήθως, οι τιμές αντανακλούν το ύψος της έρευνας και ανάπτυξης που έχει γίνει για το προϊόν, καθώς και την ποιότητα των συστατικών του.

Το μικρότερο και πιο προηγμένο τεχνολογικά είναι μερικές φορές και το πιο δαπανηρό. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν ένα ποιοτικό ακουστικό βαρηκοΐας που ταιριάζει στις ανάγκες τους σε σχετικά μικρό εύρος τιμών.


Επαγγελματική Εμπειρία

Η ποιότητα της ακοή σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία και την φροντίδα που θα έχετε μετά την αγορά της συσκευής ακρόασης. Γι αυτό είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία ακουοπροσθετιστή και κατασκευαστή, ο οποίος μπορεί να παρέχει την αξιοπιστία και την ποιότητα που σας αξίζει.

Ένας αξιόπιστος επαγγελματίας θα σας βοηθήσει να βρείτε το ακουστικό βοήθημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Αυτός ή αυτή θα μετρήσει το μέγεθος του καναλιού του αυτιού σας, θα επιλέξει το πιο κατάλληλο μέσο ακρόασης και θα ρυθμίσει τη συσκευή ώστε να ταιριάζει καλά.


Εγγύηση και Υπηρεσία Πληροφόρησης
Τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας έρχονται με μια εγγύηση και εγγύηση επιστροφής. Πριν κάνετε μια αγορά, ρωτήστε σχετικά με την εγγύηση μιας συσκευής:

Service Plan
Επιλέξτε μια συσκευή ακρόασης που υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων τεχνικών για τις επισκευές και τις προσαρμογές. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επισκευές θα αντιμετωπιστούν γρήγορα και με ακρίβεια.

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

ακουστικά βαρηκΐας

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.