Ακουστικά βαρηκοΐας Επιτρόπου

Η εταιρεία OTOACOUSTICS ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ιδρύθηκε το 1992 από τον Γεώργιο Επιτρόπου με κύρια δραστηριότητα την πώληση, εφαρμογή, υποστήριξη και service Ακουστικών Βαρηκοΐας, Συστημάτων Εκπαίδευσης Βαρήκοων και Κωφών Παιδιών και Συστημάτων Υποστήριξης Δραστηριοτήτων Κωφών. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας επί της οδού Πανεπιστημίου 44, που διευκολύνει την άμεση πρόσβαση από κάθε περιοχή της Αττικής. Επίσης από το 2011 δραστηριοποιείται το υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής στην οδό Ελπίδος 7 μέσα στο εμπορικό κέντρο Ηλιοτρόπιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των βορείων προαστίων και των κοντινών περιοχών της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο κος Επιτρόπου σε συνεργασία με την επιστημονική του ομάδα, προσπαθεί να διατηρεί υψηλά επίπεδα επαγγελματικής κατάρτισης, με την συνεχή δε εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρεία, να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία και στα οφέλη που αυτή παρέχει στην εφαρμογή των Ακουστικών Βαρηκοΐας.

Η υλοποίηση των ανωτέρων στόχων επιτυγχάνεται με την:

Την εγκατάσταση Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ΥΑ-833-115 από το ΕΚΕΒΥΛ. Για την διακίνηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.
Διάθεση προϊόντων που ανταποκρίνονται πλήρως στα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, πράγμα που διασφαλίζεται με την συνεργασία αναγνωρισμένων διεθνώς εργοστασίων παραγωγής ακουστικών βαρηκοΐας.
Άμεση και πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των βαρήκοων.
Υψηλού επιπέδου αντιμετώπιση της βαρηκοΐας και της κώφωσης με την βοήθεια της εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας, Συστημάτων Επικοινωνίας και Συστημάτων Εκπαίδευσης.
Η επιλογή των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα και η κατάλληλη εκπαίδευσή τους εγγυάται την εξίσου άριστη παροχή υπηρεσιών από αυτούς με παράλληλο έλεγχο από το ΕΚΕΒΥΛ για την διακίνηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (ΥΑ-833-115).


ΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 44, 7ος ΟΡΟΦΟΣ


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΕΛΠΙΔΟΣ 7, 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ)

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.